Dr koncerthuset arkitekt

Koncerthuset i DR Byen – Realdania

Koncerthuset i DR Byen

Det er den franske stjernearkitekt, Jean Nouvel, der står bag Koncerthuset. Arkitekten så koncerthuset som en meteor, der skulle slå ned i Ørestad og skabe liv …

Jean Nouvels oprindelige arkitektoniske og æstetiske intentioner for DR’s nye koncertsal i Ørestaden er blevet realiseret.

Arkitektur og Akustik – DR Koncerthuset

16. jan. 2009 — Den franske arkitekt Jean Nouvel er manden bag det ny koncerthuset i DR Byen. Han har fulgt byggeriet fra det første spadestik og frem til …

Læs mere om det prisvindende DR Koncerthuset, og få et indblik i den imponerende arkitektur og akustik, som huset er bygget op omkring.

DR Koncerthuset – Dansk Arkitektur Center – DAC

DR Koncerthuset · DR’s Koncerthus er et projekt udover det sædvanlige. Et markant og spændende byggeri tegnet af den franske arkitekt Jean Nouvel. Med hans …

DRs koncerthus af Jean Nouvel indeholder en overvældende smuk koncertsal og flere særlige studier, der løfter de musikalske oplevelser til et niveau, man sjældent oplever.

Mød hjernen bag Koncerthuset | Kultur – DR

Mød hjernen bag Koncerthuset | Kultur | DR

Den franske arkitekt Jean Nouvel står bag Koncerthuset og har fulgt byggeriet tæt helt frem til premieredagen. DRs korrespondent i Paris, Jan Ewens, var så heldig at fange Jean Nouvel til et interview i Paris.

DR Koncerthuset – Wikipedia, den frie encyklopædi

Inspiration: Akustikloft i DR Koncerthuset – Troldtekt

Inspiration: Akustikloft i DR Koncerthuset | Troldtekt

Få inspiration til akustikløsninger med Troldtekt akustikplader i DR Koncerthuset. Se bygningen, hvor god akustik og god arkitektur går op i en højere enhed.

DR Koncerthus – WSP

DR Koncerthus | WSP

WSP leverede design af el-installationer og mekanisk udstyr til DR’s nye koncertsal med 2.000 tilskuerpladser.

DR KOncerthuset | Aktiviteter – VisitCopenhagen

DR KOncerthuset | Aktiviteter | VisitCopenhagen

DR Koncerthuset i København er tegnet af den berømte franske arkitekt Jean Nouvel.

DR-Byen segment 4, Koncerthuset – Byggeplads.dk

DR-Byen segment 4, Koncerthuset | Byggeplads.dk

Et af tidens mest omtalte byggerier er for nylig blevet åbnet for publikum – DR’s koncerthus i DR Byen i Ørestaden. Begejstrede danske og udenlandske anmeldelser af arkitekturen og de første afholdte koncerter druknede stort set den megen snak om overskredne budgetter, som ellers har præget den offentlige diskussion om projektet.

Keywords: dr koncerthuset arkitekt